HOME | U bent hier: Voor dieren > Kat > Mellodermal honingzalf

Mellodermal honingzalfTell-a-friend »

PhytoTreat Mellodermal huidzalf met honing en kruiden voor katten.

Eigenschappen:
PhytoTreat Mellodermal bevat 25% Noord-Amerikaanse boekweithoning die rijk is aan antioxidanten. Deze huidzalf ondersteunt het natuurlijke herstel van de ruwe of beschadigde huid van uw kat. De antioxidantrijke honing en heilzame plantenextracten in PhytoTreat Mellodermal beschermen de huid tegen uitdrogen en brengen de geïrriteerde huid tot rust. PhytoTreat Mellodermal bevat ook Cardiospermum-extract en is daardoor extra kalmerend voor de gevoelige huid waardoor de overlast snel afneemt.

PhytoTreat Mellodermal is verkrijgbaar in een 15 ml of 30 ml pompflacon.

Door de hygiënische pompflacon laat PhytoTreat Mellodermal zich gemakkelijk aanbrengen. De huidzalf wordt door katten goed verdragen en verzorgt de gevoelige huid.

Gebruik / dosering:
Voor gebruik de huid reinigen en drogen met een schone tissue. Bij acute klachten tweemaal daags aanbrengen, bij milde klachten of ter verzorging volstaat eenmaal daags insmeren. Grotere wonden of smetplekken afdekken met een steriel gaasje of een pleister. Spuit de huidzalf direct vanuit de pompflacon op de huid en verspreid daarna met de vingers tot een dunne laag over de aangedane plekken.

Bij eerste gebruik kan het voorkomen dat de pompflacon 20-30 keer moet worden ingedrukt voordat de huidzalf vrijkomt.

Waarschuwingen:
Niet gebruiken bij een bekende overgevoeligheid voor één van de ingrediënten. Alleen voor uitwendig gebruik. Direct contact tussen de pompflacon en het wondoppervlak vermijden (anders de spuitmond reinigen).
Indien de huid gezwollen en/of warm is of de klachten niet verbeteren, wordt aangeraden uw dierenarts te consulteren.

Samenstelling:
Mel (boekweithoning), paeonolum, Cardiospermum-extract, propionylacetovanillonum, Gentiana-extract, caryophilli floris aetheroleum, melaleucae aetheroleum, unguentum lanette, acidum sorbicum, kalii sorbas, aqua purificata.

Bewaren:
Bij kamertemperatuur (15-25˚C), droog en niet in de zon bewaren. Na gebruik verpakking goed sluiten.
Buiten bereik van kinderen bewaren.