HOME | U bent hier: Organisatie > Missie & Visie

Missie & VisieTell-a-friend »

Missie zomereczeem paardeneczeem staart en maneneczeem sweet-itchOnze Missie

PhytoTreat is een innovatief bedrijf. Wij bieden toonaangevende, natuurlijke verzorgingsproducten en voedingssupplementen voor behoud en bevordering van de gezondheid van dier èn mens. Onze producten bieden de waarde die onze klanten er van verwachten.
 

Visie zomereczeem paardeneczeem staart en maneneczeem sweet-itchOnze Visie

Wij willen een leidende rol spelen in het realiseren van een optimale gezondheid van (huis)dier èn diereneigenaar. Ons gedrag en ons handelen is er op gericht dat wij door onze medewerkers, toeleveranciers, klanten en aandeelhouders worden gezien als het beste bedrijf op het gebied van verzorgingsproducten voor dier en mens.
 

Waarden zomereczeem paardeneczeem staart en maneneczeem sweet-itch

Onze Waarden

Wij handelen volgens onze waarden om onze missie te kunnen realiseren en onze visie waar te maken. Waarden: innovatief denken, kwaliteit in alles wat we doen, integriteit en respect. Afnemers, toeleveranciers en andere zakenpartners worden getoetst op hun waarden en normen, om verantwoord ondernemen in de hele keten te bewaken.
 

Doelen zomereczeem paardeneczeem staart en maneneczeem sweet-itchOnze Doelen

Voor de ontwikkeling van ons bedrijf streven wij naar constante groei en ontwikkeling. Hierbij stellen wij ons de volgende doelen:

 

  

  • De behoeften van (huis)dieren en hun eigenaren/verzorgers staan centraal bij de ontwikkeling van onze producten.
  • Wij vermarkten hoogwaardige middelen van goede kwaliteit.
  • Wij investeren in onderzoek naar een optimale samenstelling van onze producten om een veilig gebruik en optimale gezondheidseffecten te garanderen.
  • Om een goede relatie met (dieren)artsen, therapeuten, afnemers en gebruikers te waarborgen, luisteren wij naar hun visie op onze producten.
  • Wij dragen bij aan het welzijn van dier en mens en steunen daarbij ideologische inititatieven van derden.